Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Και παλι εδω. Μια καινουργια μερα ξεκινα

Exω καιρο να γραψω. Δεν ειχα ορεξη καθολου αυτο το διαστημα για να μπαινω να γραφω. Συνεβησαν πολλα.
Και δεν μπορω να καταλαβω τελικα γιατι ηρθαν ετσι τα πραγματα και ποιος πραγματικα εφταιξε.
Η ζωη μου εμενα ειναι ενα παραμυθι με πρωταγωνιστρια εμενα την ιδια και διπλα μου αυτους που διαλεγω. Πρωτα απ΄ολα την οικογενεια μου και μετα ολους τους υπολοιπους. Αρχιζω λοιπον απο το πουθενα με δυο χερια χωρις πετσα να σκαλιζω τι εζησα πριν καιρο...
Τα ονειρα μου δεν σταματανε ποτε. Η αγαπη μου για σενα δεν σταματαει.(ακομα τουλαχιστον) Η ελπιδα μου για το αυριο δεν σταματα. Αραγε αναρωτιεμαι εαν ειναι καλο τελικα στη ζωη μας να διαλεγουμε παντα το καλυτερο. Και αν δεν το διαλεξεις,αν νομιζεις πως θα σε κανει να ξεχασεις τις δυσκολες στιγμες εστω με μια κουβεντα και αν τελικα ολα αυτα ειναι μια φαντασια που εχει καθε ανθρωπος στο ιδιο του το μυαλο; Στο ιδιο του το σωμα; Και αν νομισεις οτι ναι! θα κανω μια νεα αρχη για θα με κανει χαρουμενη; τη λες μετα;
Δεν ξερω τι να κανω μαμα. Που φταιω και που οχι. Εαν θα πρεπει να ειμαι εγω αυτη που παλι θα αρχισω να κανω το πρωτο βημα. Και τι σημασια εχουν οι φιλοι; Δεν μπορει να κανεις να μπει μεσα στο μυαλο μου και στην καρδια μου να δει το τι νιωθω και να με καταλαβει. Δεν ξερω μαμα μου. Τι φταει... παραδινομαι στις ελπιδες μου και συνεχιζω να παλευω καθε μερα για τον ιδιο σκοπο. Αγγιζω για αλλη μια φορα το φως και πηγαινω μπροστα χωρις να κανω πισω σε τιποτα. Μια χαρη μονο σου ζητω... Και σε εσενα Χριστε... μη μου στερησεις ποτε το δικαιωμα να αναπνεω τα ονειρα μου...Ποτε! Δειξε μου το σωστο και εγω θα το κανω.
Οσο θυμαμαι εκεινες τις κουβεντες που μου ειπες μαμα... ποσο χαραγμανες ειναι στην καρδια μου και δεν μπορουν να σβησουν. Ηρθα και σε ειδα πριν λιγες μερες. Δεν ξεσπασα οσο επρεπε, δεν καθισα στο χωμα να κλαψω για να με δεις οπως την αλλη φορα. Και ξερεις γιατι; Ενιωθα τον αερα να μου παιρνει το δακρυ που γλιστραγε απο το ματι μου και καταλαβαινα οτι εισαι εκε και με ακους. Και πηρα δυναμη!
Να με προσεχεις μονο. Και να με αγαπας...
Και παλι εδω. Μια καινουργια μερα ξεκινα...και θα την υποδεχτω με χαμογελο...
Καληνυχτα σε ολους... ονειρα γλυκα...

2 σχόλια:

  1. Να είσαι πάντα τόσο αισιοδοξή και πάντα με τα καλύτερα να ξεκινάς τις καινούριες μέρες σου.

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λενα μου προσπαθω απλα να μην λυπαμαι και τιποτα αλλο. Να περναω τα πραγματα με ενα χαμογελο στα χειλη παντα και να λεω"δεν πειραζει" "παμε ξανα απο την αρχη" Και νομιζω το εχουμε καταφερει....:) Να εισαι καλα. Και σε ευχαριστω που περνας και βλεπεις τις δικες μου σκεψεις... καλη σου νυχτα και φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή